Gayrimenkul satış pazarlama ihtiyaçlarınızda, gayrimenkul danışmanı nasıl seçilmelidir ?

Hayatınızın en önemli kararlarından birisini, gayrimenkulünüzü satarken veya bir gayrimenkul satın alırken alırsınız. Gayrimenkulünüzü maddi ihtiyacınızı karşılamak, satıp farklı bir gayrimenkul almak, bölge veya şehir değişikliği ihtiyaçlarınız…vb nedenlerle satabilir, temel barınma ihtiyacınızı karşılamak için veya yatırım amaçlı gayrimenkul satın alabilirsiniz. Gayrimenkul satın alma veya gayrimenkulünüzü satmanız durumunda, sizi zorlu bir süreç bekliyor olacaktır. Hemen her adımınızı dikkatlice atmamanız veya profesyonel bir gayrimenkul danışmanı ile çalışmamanız durumunda, yanlış bir adımla gayrimenkulünüzü ihtiyacınız olan zamanda ve değerinde satamamak veya belki de yıllardır beklediğiniz, hayalinizdeki gayrimenkule bire bir uyan, güzel bir fırsatı veya yatırımı kaçırmak gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tek başınıza bu süreci yönetmek başlı başına meşakkatli bir iş olup, aynı zamanda fazlaca vaktinizi alacaktır. Gayrimenkul satış veya gayrimenkul alım sürecinin, satışın kapanmasına kadar, hem alıcı hem de satıcı açısından doğru yönetilmesi oldukça önemlidir. Kurumsal ve profesyonel hizmet veren bir gayrimenkul danışmanı ile bu süreçteki riskleri bertaraf ederek, gayrimenkulünüzü satıyor iseniz ihtiyacınız olan sürede, doğru fiyattan satabilir, alıcı iseniz iyi bir yatırım yapabilir ve hayal ettiğiniz mülke sahip olabilirsiniz.


İhtiyaçlarınızı belirlemenize yardımcı olacak, aynı zamanda ihtiyaçlarınızı dikkate alarak sizi doğru yönlendirecek bir gayrimenkul danışmanıyla çalışmalısınız. Zamanınızın kıymetli olduğunu unutmayın! Tek bir yetki belgesiyle bir çok gayrimenkul danışmanıyla çalışabileceğiniz (paylaşıma açık) gayrimenkul danışmanları sizin için doğru seçim olacaktır.


Onlarca emlakçı ile görüşmeyin! Bunun yarardan çok zararı vardır! İyi gayrimenkul danışmanları aynı zamanda zaten bölgenizdeki diğer emlakçılarla da çalışırlar… Sadece doğru gayrimenkul danışmanını seçin !


Sürprizler, yanlış gayrimenkul danışmanı seçenler için vardır. Çalışmayı düşündüğünüz gayrimenkul danışmanının, sizlere sunduğu hizmetler oldukça önemlidir. Teknoloji artık yaşamın her alanında ve siz teknolojiyi etkili kullanabilen gayrimenkul danışmanlarını seçmelisiniz. REMAX  Premium gayrimenkul danışmanları, 3D Sanal Tur ile gayrimenkullerinizi ilana çıkarak, daha etkili bir pazarlama faaliyetiyle kısa sürede  ciddi alıcılara ulaşmanızı sağlar, gereksiz zaman kaybetmenizi engeller. Aynı zamanda pazarlama sürecinde, siz gayrimenkul sahiplerine mülkünüzün pazarlama süreci ile ilgili her türlü çalışma, pazarlama faaliyetlerinin tamamlanma durumu, gelen telefon aramaları, yer göstermeler, teklifler hakkında bilgilendirme raporları sunarlar.


Teknolojiyi etkili kullanabilen gayrimenkul danışmanı ile çalışın.. Rahat edin !


Gayrimenkul danışmanınız, alıcı ve satıcı arasındaki iletişimi ve aynı zamanda süreci, her iki tarafın çıkarlarını gözetecek şekilde doğru yönetebilmelidir. İyi bir gayrimenkul danışmanı, süreç sonuçlandığında her iki tarafın da aldığı hizmetten memnun olması için çalışır. Görevinin ve sorumluluklarının, mülkünüzü alıcı adaylarına gezdirip, satışı kapatmaktan çok daha fazlası olduğunu bilir.


İhtiyacınızı doğru belirleyen gayrimenkul danışmanı ile çalışın..


Almayı planladığınız gayrimenkul için, araştırma sürecinizin başından, tapu işlemlerine kadar bütün süreçte yanınızda olacak, danışmanınız olacak, bölgenin uzmanı bir gayrimenkul danışmanı ile çalışın. Gayrimenkul alım-satım işi bir uzmanlık işi olup, birçok kişi gayrimenkul sektörünün detayları, alış yada satış sırasında karşılaşacağı hususlar, prosedürler, hukuki süreç hakkında yeterli bilgiye sahip değildir. Tüm bu önemli konularda sizi bilgilendirebilecek, gerekli desteği sağlayabilecek bir gayrimenkul danışmanı ile çalışmak  hem zamandan tasarruf etmenizi sağlar hem de daha güvenli bir şekilde gayrimenkulünüzü almanıza, satmanıza yardımcı olur.  Eğer bir gayrimenkul danışmanı ile çalışmaya başlıyorsanız, hak ettiğiniz hizmeti almalısınız. Doğru gayrimenkul danışmanını seçerken, ilk amacının size yardımcı olmak olması gerektiğinin farkında olan bir gayrimenkul danışmanı olmasına özen gösterin.


Süreci doğru yönetebilecek, her aşamada size danışmanlık yapabilecek bir gayrimenkul danışmanı ile çalışın...